Απίστευτος Τ.Μπάιντεν: Έκανε αστείο για την… σύζυγο του Τζόνσον και τραύλιζε προσπαθώντας να το διορθώσει (βίντεο)

0
63


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έδειξε για ακόμη μία φορά το κακό χιούμορ του και ότι δεν σκέφτεται όσα λέει, καθώς πρόσβαλε ευθέως την σύζυγο του Μπόρις Τζόνσον.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος αφορά στο «έχουν κοινό» οι δύο άντρες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που συνάντησα τη γυναίκα σας» είπε ο Μπάιντεν, συνομιλώντας με τον Τζόνσον μπροστά από τις κάμερες των ΜΜΕ κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο ως πρόεδρος των ΗΠΑ την Πέμπτη.

«Είπα στον πρωθυπουργό ότι έχουμε κάτι κοινό: και οι δύο παντρευτήκαμε πολύ πάνω από τα κυβικά μας» δηλαδή από ανώτερη κοινωνική τάξη και «πάνω από τις δυνατότητές μας» ανέφερε αστειευόμενος.

 

 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός πιάστηκε εξαπίνης και άρχισε να… τραυλίζει στα καλά καθούμενα: «Δεν είμαι, δεν ξέρω τι έχω να πω γι’ αυτό», απάντησε νευρικά ο Τζόνσον με τον Μπάιντεν να γελάει.

«Δεν πρόκειται να διαφωνήσω με τον Πρόεδρο για αυτό ή για οτιδήποτε άλλο, νομίζω» πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Ορισμένοι επικριτές του Μπάιντεν προέτρεψαν τη σύζυγο του Τζόνσον, Κάρι να προσέχει τον Αμερικανό Πρόεδρο καθώς απ’ ό,τι έχει αποδειχτεί, τείνει να συμπεριφέρεται ακατάλληλα στις γυναίκες γύρω του, πέρα από τη σύζυγό του.

Άλλοι χρήστες των social media απλώς κρίντζαραν από τη συνομιλία των δύο ανδρών καθώς διακατέχονταν από φανερή αμηχανία.

Κατά τα άλλα, στη συνάντησή τους, οι Μπάιντεν και Τζόνσον συζήτησαν θέματα άμυνας και ασφάλειας, το εμπόριο και άλλα θέματα διεθνούς και διμερούς ενδιαφέροντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ