Α.Γεωργιάδης: «Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολούγους – Αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια» (βίντεο)

0
76


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε νωρίτερα πως παρά της εισηγήσεις να επιβληθεί νωρίτερα lockdown στη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση δεν έλαβε αυτό το μέτρο για λόγους πίστης. 

Για τη δήλωση του αυτή δέχθηκε έντονη κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, με τον κ.Γεωργιάδη να απαντάει και να τονίζει πως δεν εννοούσε την επιτροπή λοιμωξιολόγων, αλλά κάποιους από τους ειδικούς που βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια. 

Η δήλωση του Γεωργιάδη 

«Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα.

Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Δείτε το απόσπασμα απ’ όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ