Βρετανία 2021: Μουσουλμανική προσευχή με «Αλλάχ Ακμπάρ» στη γέφυρα του Λονδίνου! – Προσεχώς και στην Αθήνα; (βίντεο)

0
40


Λίγες ημέρες μετά τα όσα έγιναν στη χώρα μας με την Ανάσταση, η οποία έγινε στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στο Λονδίνο (γνωστό και ως Λονδινιστάν) οι μουσουλμάνοι εορτάζουν κανονικά το Ραμαζάνι. 

Συγκεκριμένα σε βίντεο που αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο βλέπουμε ιμάμι να έχει στήσει μεγάφωνα στη Γέφυρα του Λονδίνου και να ψέλνει μουσουλμανικές προσευχές. Ενώ ακούγεται να λέει τουλάχιστον τέσσερις φορές «Αλλάχ Ακμπάρ» (ο Θεός είναι μεγάλος). 

Εικόνες στην Ευρώπη του 2021, στην οποία δεν επιτράπηκαν σε αρκετές χώρες να γίνουν Θείες Λειτουργίες εξαιτίας του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά στο Λονδίνο δεν απέτρεψαν τον ιμάμι να ψέλνει μουσουλμανικές προσευχές, οι οποίες ακούστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. 

Να τονίσουμε εδώ πως το Λονδίνο έχει μουσουλμάνο δήμαρχο, τον Σαντίχ Καν. 

Φυσικά αυτές οι εικόνες δεν είναι τόσο ξένες στη χώρα μας, καθώς δεν είναι διόλου απίθανο σύντομα να τις ζήσουμε και στην Αθήνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως προχωράει κανονικά το τζαμί στο Βοτανικό, ενώ πρόσφατα είδαμε να σταματάει ολόκληρος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα για να φάνε οι μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές. 

Ταυτόχρονα «κάποιοι» ενοχλούνται από τους σταυρούς στις εκκλησίες, ενώ δεν βαράνε οι καμπάνες για να μην ενοχλούνται. 

Όλα αυτά… στην χριστιανική Ευρώπη. 

Δείτε το βίντεο


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ