Είναι το χειρότερό τους: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αργούν να πάρουν αποφάσεις

0
56


Αυτά είναι τα τέσσερα πιο αναποφάσιστα ζώδια.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ο ιδανικός δικηγόρος του διαβόλου, οπότε σου προκαλεί κάποια έκπληξη που δεν μπορεί να πάρει μια απλή απόφαση; Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν τη διαφορά ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα. Τι γίνεται όμως με τον Δίδυμο; Βλέπει πως η νύχτα και η μέρα μοιάζουν τόσο και γνωρίζει ότι και οι δύο έχουν πράγματα για να δώσουν. Στο σύμπαν ενός Διδύμου, λατρεύει να ζει σε έναν κόσμο όπου η μέρα και η νύχτα συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Όμορφο αλλά σίγουρα όχι ρεαλιστικό.

Ζυγός

Όταν ένα ζώδιο είναι γνωστό για την ισορροπία και την αρμονία, ξέρεις ότι δεν μπορεί να διαλέξει πλευρά. Ο Ζυγός είναι διάσημος ως διαμεσολαβητής που λύνει τις διαφορές καθώς μπορεί να κατανοήσει και τις δύο πλευρές σε έναν καβγά. Αυτό που θυσιάζει για αυτή την κατανόηση είναι η απλή ικανότητα να αποφασίσει. Δεν θέλει να προσβάλει κανέναν ή να προκαλέσει ένταση οπότε έχει την τάση να αποκαλεί τον εαυτό του “Ελβετία” σε κάθε περίσταση. Το να μένει ουδέτερος είναι ένας τρόπος λειτουργίας αλλά σίγουρα τον αποτρέπει από το να πάρει μια απόφαση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα προσαρμοστικό ζώδιο που του αρέσει να πηγαίνει όπου τον πάει ο άνεμος. Για έναν Τοξότη, οποιαδήποτε απόφαση είναι μια περιπέτεια οπότε γιατί να σταθεί στη ζώνη ασφαλείας; Ενώ κάποιος άλλος μπορεί να αγαπά να κάνει την ίδια επιλογή συνεχώς, ο Τοξότης τρομοκρατείται από τις ίδιες του της προτιμήσεις. Έχοντας μια προτίμηση, τον κάνει αυτομάτως να αναχαιτίσει τον εαυτό του και το να κολλά στους κανόνες είναι κάτι που δεν θέλει να κάνει. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, δεν τον ενδιαφέρει τι θα ακολουθήσει έτσι κι αλλιώς. θα βρει ένα τρόπο να χαρεί ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Ιχθύς

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που έχει βασανιστικό σύμπλεγμα είναι ο Ιχθύς. Ακόμα κι αν η απόφαση που παίρνεις είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλει ο Ιχθύς, θα είναι χαρούμενος να ακολουθήσει τη δική σου. Γιατί; Γιατί χαίρεται την ευκαιρία να θυσιάσει τη δική του ευτυχία για το καλό των άλλων. Είναι αλήθεια ότι αυτό το χαρακτηριστικό του μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ αλλά θα το κάνει έτσι κι αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας Ιχθύς είναι βγει προς τα έξω εγωιστής οπότε θα συμπεριφερθεί χωρίς εγωισμό απλά για να αποδείξει ότι δεν είναι εγωιστής. Είναι εξωφρενική αναποφασιστικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ