Ελληνική Λύση: «Υπάρχει μυστική διπλωματία για την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο; – Γιατί ακυρώθηκε η γαλλική συμφωνία;»

0
77


Εύλογα είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τις ανακοινώσεις τις κυβέρνησης «περί αποκλιμάκωσης» ενώ ακόμα η Άγκυρα απειλούσε την Ελλάδα με πόλεμο αλλά και εάν υπάρχει μυστική διπλωματία σχετικά με ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και «σπρώξιμο» από ΗΠΑ και Γερμανία για «αναγκαστικές διαπραγματεύσεις».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ρωτάει μάλιστα αν υπάρχει κάποια σχέση όλων αυτών με την ακύρωση της συμφωνίας με την Γαλλία.

«Η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει «αποκλιμάκωση» ακόμα και τη στιγμή που ο Ερντογάν απειλούσε ανοιχτά με πόλεμο! Ρωτούμε ευθέως: Ποιος την ενημέρωσε;

Υπάρχει μυστική διπλωματία για την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο; Υπάρχει μυστική συνεννόηση με τις ΗΠΑ και την Γερμανία, συνεννόηση που οδήγησε και στην ακύρωση της συμφωνίας με την Γαλλία;

Προειδοποιούμε τη ΝΔ να μην συμμετέχει σε οποιοδήποτε «τραπέζι» την οδηγήσουν ΗΠΑ και Γερμανία. 

Υπό την απειλή των όπλων, δεν υπάρχει διάλογος, παρά μόνον εκβιασμός. Και διάλογος «άνευ όρων» ισοδυναμεί με γκριζάρισμά του Αιγαίου. Επαναλαμβάνουμε την πρόταση μας για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ώστε να καθοριστεί η Εθνική γραμμή απέναντι στην Τουρκία, φανερά, χωρίς μυστικές συνεννοήσεις.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ