ΕΛ.ΑΣ: 1.645 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων – Ξεπέρασαν τις 500.000 ευρώ τα πρόστιμα

0
36


H ελληνική Αστυνομία γνωστοποίησε ότι διενεργήθηκαν 79.940 έλεγχοι και καταγράφηκαν 1.645 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων για περιορισμό του κορωνοϊού.

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες επέβαλαν πρόστιμα συνολικού ύψους 509.400 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού ενώ η αστυνομία προέβη και σε τρεις συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων σε σπίτια.

 

 

Σημειώνεται ότι σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκε το μέτρο της αναστολής λειτουργίας για 15 ημέρες, καθώς και πρόστιμο αντίστοιχα 5.000 ευρώ και 300 ευρώ για εξυπηρέτηση πελατών οι οποίοι κάθονταν. Επιπλέον τα συγκεκριμένα καταστήματα δεν είχαν αναρτήσει τον μέγιστο αριθμό καταναλωτών που επιτρέπονται εντός.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΑΔ για τη Δευτέρα, συνολικά στη χώρα διενεργήθηκαν 79.940 έλεγχοι και καταγράφηκαν 1.645 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, που αφορούσαν κατά βάση άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ