Επιστρέφει στο WRC το Ράλι Ακρόπολις – Πρόταση της Στερεάς Ελλάδας για διοργάνωση

0
64


Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει στο WRC και η Στερεά Ελλάδα φαίνεται να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την διεξαγωγή των αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και ο δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιο Καραΐσκο, συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την υποβολή πρότασης για τη φιλοξενία του Ράλι Ακρόπολις στην περιοχή με βάση την πόλη της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον κ. Αυγενάκη κατατέθηκε ολοκληρωμένη μελέτη-φάκελος υποψηφιότητας για τη φιλοξενία και διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), που θα φιλοξενήσει η χώρα μας από 9-12 Σεπτεμβρίου 2021, μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, όπως ανακοινώθηκε επισήμως την περασμένη Παρασκευή.

Ο κ. Σπανός συνεχάρη τον υφυπουργό Αθλητισμού για τη μεγάλη επιτυχία της επιστροφής του Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του WRC και τόνισε πως η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διαθέτει το δυναμικό και την τεχνογνωσία για την φιλοξενία του αγώνα.

Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για τη σημαντική δουλειά και την προετοιμασία στην οποία έχουν προβεί και επισήμανε ότι οι διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας είναι ξεχωριστές και έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι έντονο ενδιαφέρον πρόκειται να εκφράσει επισήμως και η περιφέρεια Πελοποννήσου και τόνισε πως «οποιαδήποτε από τις δύο περιφέρειες και αν επιλεγεί, το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αγώνας που θα θυμόμαστε για χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ