ΚΙΝΑΛ για τους εμβολιασμούς στελεχών της ΝΔ εκτός σειράς: «Θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου»

0
27


Στις καταγγελίες για εμβολιασμούς στελεχών ΝΔ στέκεται με ανακοίνωση του το Κίνημα Αλλαγής τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου».

Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει ότι οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. «Όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε. Θα καθυστερούσαν αν επρόκειτο για απλούς πολίτες;», καταλήγει.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

«Ελπίζαμε ότι μετά την γενική κατακραυγή για τον εκτός σειράς εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών τον Ιανουάριο, το αίσχος αυτό δεν θα επαναλαμβανόταν.

Όμως οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τον κ. Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και για επώνυμα γαλάζια στελέχη στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου και των κανόνων και ότι νομίζουν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ακόμη και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Φαίνεται ότι τα παραδείγματα της Ικαρίας και της Πάρνηθας τους εμπνέουν.

Οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε. Θα καθυστερούσαν αν επρόκειτο για απλούς πολίτες;»

ΝΔ: Διέγραψε τα δύο στελέχη της στη Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη διαγραφή δύο στελεχών της στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρονται να έκαναν εμβόλιο για τον κορωνοϊό πριν από τη σειρά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ