Κ.Μητσοτάκης: «Οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου ενόχλησαν μόνο λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία»

0
52

[ad_1]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισήμανε το μήνυμα ενότητας και εθνικής αυτοπεποίθησης που εξέπεμψε η Ελλάδα με τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

​Παράλληλα, σχολιάζοντας όσους αντέδρασαν, έκανε λόγο για «λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία».

«Οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου ενόχλησαν μόνο λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία, την πατρίδα, την πρόοδο, φυλακισμένους στην κομματική τους κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικότερα, ξεκινώντας την τοποθέτησή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός επισήμανε με έμφαση: «Θα ήθελα κατ’ αρχάς να ξεκινήσω εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς όλους όσοι συνέδραμαν, ώστε οι εορτασμοί των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης να ξεκινήσουν τόσο πετυχημένα. Πιστεύω ότι απηχώ τα συναισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όταν εκφράζω την άποψη ότι οι πρόσφατες εκδηλώσεις συνδύασαν περηφάνια με σεμνότητα, την εθνική ισχύ με τον πολιτισμό και την αυτοπεποίθηση με την εξωστρέφεια».

Για να συμπληρώσει με νόημα: «Πάνω από όλα όμως εξέπεμψαν μία ενότητα, που πιστεύω ότι διαπέρασε ολόκληρη την κοινωνία μας, γι’ αυτό και, ευτυχώς, δεν ενόχλησαν παρά μόνο λιγοστούς, λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία, με την πατρίδα, με την πρόοδο, φυλακισμένους στην κομματική τους κατάθλιψη».

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέδεσε «την εθνική ανάταση που νιώσαμε όλοι την 25η Μαρτίου» με την «εθνική ανάταξη, με καθοριστικό βήμα το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, που θα οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά όλα τα επόμενα χρόνια. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο πραγματικά έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη χώρα, γιατί το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης είναι η γέφυρα προς τη μετά COVID εποχή αλλά και προς την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα».
 

[ad_2]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ