Νέες αποκαλύψεις κατά του Δ.Λιγνάδη: «Νέες μαρτυρίες σε βάρος του θα δουν την δημοσιότητα»

0
33


Ο δικηγόρος του μηνυτή Ιωάννης Βλάχος προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως είπε, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει για το πόσοι θα προσέλθουν για κατάθεση στην αρμόδια ανακρίτρια. «Το λέω εκ των προτέρων εν υπάρχει μια κατάθεση που να αφορά ένα κεφαλαιώδες έγκλημα όπως ο βιασμός ο οποίος απασχολεί αυτή τη στιγμή τη Δικαιοσύνη, υπάρχουν διάφορες πράξεις γενετήσιας ή σεξουαλικής παρενόχλησης» επεσήμανε.

Πώς καθοδηγούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα

Ο κ. Βλάχος υποστηρίζει ότι μέσω των καταθέσεων, οι μαρτυρίες δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέγγιζε και προσέλκυε ανήλικα αγόρια, τα οποία καθοδηγούσε ψυχολογικά και κακοποιούσε σεξουαλικά.

Γύρω από τον κατηγορούμενο, ανέφερε, υπήρξε ένας κύκλος νεαρών ατόμων, με τα οποία σχετιζόταν περισσότερο ή λιγότερο ο κατηγορούμενος, τα οποία υπολογίζεται πως είχαν πάντα ηλικίες 14, 15 και 16 ετών.

«Σύχναζαν στο σπίτι του, κάναν παρέα κατ’ ιδίαν ή σε μεγαλύτερες ομάδες, υπάρχουν πολύ σοβαρά στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος αφιέρωνε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της προσωπικής του ζωής με το να ασχολείται με ανηλίκους» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος διαφοροποιούσε το μοντέλο προσέγγισης, συναισθανόμενος τις ανάγκες του κάθε ανήλικου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ