Ν.Γερμανού σε Ζ.Μελά: «Θεωρώ ιερή λέξη το συγγνώμη – Δεν νιώθω την ανάγκη να σας το πω»

0
60


Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στα λεγόμενα του Ζαφείρη Μελά και τόνισε ότι δεν νιώθει καμία ανάγκη για να ζητήσει συγγνώμη.

«Έχω ζητήσει στη ζωή μου πολλές φορές συγγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ ότι αυτή είναι μία λέξη ιερή. Όπως και το ευχαριστώ, έτσι και το συγγνώμη είναι λέξεις που χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Ειλικρινά δε βλέπω τον λόγο που θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη». 

Με αυτά τα λόγια η Ναταλία Γερμανού αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη στον τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά, που την κάλεσα νωρίτερα να ζητήσει συγγνώμη για σχόλια της μετά τη δήλωση του «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου». 

«Ο κ. Μελάς, τον οποίο εκτιμώ ως φωνή, επανέλαβε αυτά που είπε στη συνέντευξη του Κώστα Τσουρού. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Είπε ότι αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του, θα τα έβρισκε σκούρα μαζί της γιατί είναι αντράκι. Σαν να υπονοεί δηλαδή ότι οι άλλες κοπέλες που βρέθηκαν σε αυτήν την τραγική θέση του να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση δεν ήταν αντράκια. Ήταν γυναικούλες, κότες, θύματα;  Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά. Sorry but not sorry. Δεν το νιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα. Δεν μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ίσα ίσα που είπα ότι δεν θα έπρεπε να τα λέτε αυτά και εσείς επιμένετε να τα λέτε. Αυτά από μένα με αγάπη», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ