Π.Πολάκης: «Χορηγούν εμβόλια χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις ανάπτυξης»- ΝΔ: «Ο Τσίπρας να τον καταδικάσει»

0
33


Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο ζήτημα των εμβολίων της Astrazeneca αλλά και πλέον το “άνοιγμα” της βεντάλιας για όλα τα εμβόλια για έναν ουσιαστικό έλεγχό τους έχουν ανοίξει τον “ασκό του Αιόλου” και στην πολιτική σκηνή ειδικά κάτω από το πρίσμα της κυβέρνησης που θέλει να επιβάλει όσο γίνεται νωρίτερα “προνόμια” στους εμβολιασμένους, επομένως θέσεις αντίθετες με αυτή βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των αντιδράσεων.

Έτσι σήμερα η ΝΔ μετά τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα του στο facebook ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Υγείας Π.Πολάκης, ζήτησε από τον Α.Τσίπρα να τον βάλει στην “θέση του”. 

Πολλοί βέβαια σχολίασαν γιατί δεν απαντούν στα ερωτήματά του καθώς σύμφωνα με την αναρτησή του αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις των μελετών!

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη:

 

 

Η ανακοίνωση της ΝΔ

“Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας.

Έχουν περάσει 24 ωρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή. Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη.

Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ