Στον «κόσμο» της η υφυπ. Τουρισμού Σ.Ζαχαράκη: «Η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός»!

0
133

[ad_1]

Το μήνυμα ότι η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός έστειλε η υφυπουργός Τουρισμού, υπεύθυνη για τον θεματικό Τουρισμό και την Τουριστική Εκπαίδευση, Σοφία Ζαχαράκη από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη, την ώρα που η Γερμανία την ίδια περίπου ώρα ανακοίνωνε ότι κατατάσσει την Ελλάδα στις περιοχές κινδύνου απαγορεύοντας -πρακτικά- τα ταξίδια στην χώρα!

«Το επίτευγμα είναι πως η χώρα μας είναι ένας ασφαλής προορισμός. Είναι ένα μήνυμα που έχει περάσει παντού στον κόσμο, είναι αυτό που μας έδωσε την περυσινή διάκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και ταξιδιών, ότι η Ελλάδα έκανε το πιο ασφαλές ξεκίνημα του τουρισμού και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με την επόμενη μάχη.

Η μάχη είναι αυτή του εμβολιασμού. Αυτό είναι το κλειδί. Θέλουμε την επαναφορά στην ανάκαμψη και του χρόνου με το καλό στην ανάπτυξη. Πρέπει να εμβολιαστούμε. Συνεχίζουμε με επιμονή αλλά και με διάθεση επεξήγησης, μέσω καμπάνιας που γίνεται σε όλη την Ελλάδα και βέβαια την τήρηση των μέτρων. Ο ιός δεν έχει φύγει. Τηρούμε τα μέτρα και συνάμα εμβολιαζόμαστε, αυτό είναι το κλειδί για να πάμε στην επόμενη μέρα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Ζαχαράκη.

Πρώτη στάση της υφυπουργού Τουρισμού στην Κέρκυρα, που βρίσκεται στο νησί μετά από πρόσκληση του βουλευτή Στέφανου Γκίκα, ήταν το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο του νησιού, ενώ αμέσως μετά η υφυπουργός επισκέφθηκε την έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπου και υπέγραψε με την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και εκπροσώπους του Ιονίου Πανεπιστημίου, Μνημόνιο Συνεργασίας με εταίρους το Υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου.

[ad_2]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ