Το Μαξίμου αρνήθηκε να παραλάβει εξώδικο του ΑΚΚΕΛ προς Κ.Μητσοτάκη για τα μέτρα Μέγκελε του επιβαλλόμενου εμβολιασμού

0
46

[ad_1]

Με δελτίο Τύπου το ΑΚΚΕ ενημερώνει πως το Μέγαρο Μαξίμου αρνήθηκε να παραλάβει εξώδικο του κόμματος προς Κ.Μητσοτάκη για τα μέτρα Μέγκελε του επιβαλλόμενου εμβολιασμού.

«Δικαστική επιμελήτρια πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου να επιδώσει το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ στον Μητσοτάκη (σχετικά με τα τύπου Γιόζεφ Μέγκελε μέτρα επιβολής πειραματικών εμβολίων) και στο Μέγαρο Μαξίμου αρνήθηκαν να το παραλάβουν με την δικαιολογία ότι δεν έχουν εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό (κοινώς: έχουν τρομοκρατηθεί).

Γίνεται προσπάθεια να επιδοθεί στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στην Βουλή, αν δεν γίνει και αυτό το ΑΚΚΕΛ έχει δώσει εντολή να θυροκολληθεί, αν χρειαστεί και με παρέμβαση της Αστυνομίας.

Αν δηλαδή έρθει δικαστικός επιμελητής να επιδώσει οτιδήποτε σε κάποιον-αν, ο/η σύζυγος ή άλλος συγγενής θα επικαλεστεί ότι δεν έχει εξουσιοδότηση και θα αρνηθεί να παραλάβει δικόγραφο; Ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός πότε θα μάθει επιτέλους ότι πρέπει να είναι ο πρώτος Έλληνας πολίτης που πρέπει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους; Στο Χάρβαρντ απ’ ότι φαίνεται δεν έμαθαν ποτέ ότι ο καλύτερος τρόπος διακυβέρνησης είναι το ”διοικείν δια του παραδείγματος”».

[ad_2]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ