[ad_1]
«Εγχώριους τρομοκράτες» αποκάλεσε τους πατριώτες διαδηλωτές ο ανακηρυχθείς από το Κογκρέσο ως «πρόεδρος των ΗΠΑ» Τ.Μπάιντεν: «Δεν ήταν διαδηλωτές, μην τολμήσετε να τους αποκαλέσετε διαδηλωτές», ανέφερε ο Τζο Μπάιντεν, μιλώντας από τα κεντρικά γραφεία του στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ ξεχνώντας ότι χθες τους ικέτευε ως διαδηλωτές να αποχωρήσουν.
Προχωρώντας σε χαρακτηρισμούς που θα διχάσουν τις ΗΠΑ είπε ότι «Ήταν ένας ταραχώδης όχλος, εξεγερμένοι, εγχώριοι τρομοκράτες. Είναι τόσο βασικό. Είναι τόσο απλό» συμπλήρωσε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας για την άλωση του Καπιτώλιου το απόγευμα της Τετάρτης από διαμαρτυρόμενους λόγω της νοθείας στις εκλογές Αμερικανούς πολίτες.
«Με τι μούτρα» θα επικρίνει τώρα καθεστώτα όπως της Κίνας στην καταστολή των διαδηλώσεων από πολίτες που αγωνίζονται για την δημοκρατία;
[ad_2]